Winkelwagen
U heeft geen artikelen in uw winkelwagen
Krachtige rode wijn uit Puglia (Italië), gemaakt van primitivo, negroamaro, nero di troia en merlot, de druiven worden eerst te drogen gelegd alvorens de wijn wordt gemaakt, geconcentreerd en rijk van smaak, heerlijk bij gegrild vlees en pastagerechten.
Elegante witte wijn met een imposante structuur, weelderige aroma's en een lange finale, allemaal het gevolg van lage rendementen, een uitgestelde oogst en de rijping op roestvrij stalen tanks voor meer dan een jaar.
Volle ronde wijn uit het zuiden van Italië. In de neus intens en krachtig met aroma's van rood fruit, pruimen, cacao en specerijen. Mooie balans tussen het fruit en de houtlagering. Perfect bij vleesgerechten, wild en kazen.
Droge witte wijn uit het noordoosten van Italië, hoofdzakelijk chardonnay, deels gerijpt op eikenhout en dus mollig van stijl, lekker bij de stevigere visgerechten.
Gebotteld in een prachtige, transparante fles, prosecco met een verleidelijke neus, een aantrekkelijke, romige textuur, verrassend lekker bij droog chocoladegebak of bij de ongedwongen picknick onder vrienden.
Paradepaardje uit de stal Donnafugata, complexe rode wijn uit Sicilië, gemaakt van diverse druivensoorten waaronder nero d'Avola, heerlijk bij gegrild vlees of stoverij van wild.
Fruitig boeket met toetsen van perzik gecombineerd met witte bloemetjes. Blend van Catarrato met enkele andere inheemse druivensoorten. Lange en verfrissende finale.
Heerlijk met tomatenbruschetta, pasta met zeevruchten, cezarsalade.
Sul Vulcano Rosso verbaast met zijn elegantie die de typische kenmerken van de Etna weerspiegelt. Deze nieuwe rode Donnafugata heeft een geurig boeket met intense tonen van wilde bessen en bloemige geuren, vergezeld van delicate, kruidige nuances. In de m
Een huwelijk tussen montepulciano en sangiovese, na een verblijf van ongeveer 1 jaar op eikenhout wordt de wijn gebotteld, soepel en rond met zachte tannines, ideaal bij gegrild vlees en pastagerechten met een stevige saus.
Deze zoete icoonwijn van het eiland Pantelleria tussen Sicilie en Tunesie wordt gemaakt van de muskaat druif, nl. de Moscato di Alexandria of Zibibbo.
Siciliaanse witte wijn van de Ansonica druif met Chardonnay, Sauvignon en Viognier. Een fijne en elegante wijn met een intrigerende persoonlijkheid. Heerlijk met pasta met zeevruchten, gebakken vis.
Moscato d'Asti van Montaribaldi, licht mousserende, zoete wijn met een laag alcoholpercentage (slechts 5,00% Vol.) uit Piemonte en gemaakt van de muskaat druif, heerlijk fris en elegant, uitstekend bij gebak, fruit en uiterst geschikt voor de liefhebbers
Krachtige rode wijn uit het midden van Italië (Marken), gemaakt uit 100% montepulciano druiven en gedurende ongeveer 2 jaar gerijpt op eikenhouten vaten, uiterst geschikt bij wild en stoverijen of bij kruidige ribbetjes op de barbecue.
De enige DOCG van Sicilië, een assemblage van nero d'Avola en frappato, aromatische rode wijn, soepel en mondvullend, lekker per glas, maar op zijn best bij voorgerechten en gegrild vlees.
Vriendelijke rode wijn met karakter, gemaakt van de plaatselijke druivensoorten nero d'Avola en nerello mascalese, soepel en toegankelijk, veelzijdig inzetbaar, lekker op zichzelf maar op zijn best bij de barbecue, gegrilde groenten of pastagerechten.
Fijne, zoete witte wijn van de muskaatdruif uit wijngaarden op het eiland Pantelleria, halfweg tussen Sicilië en Tunesië, uitgesproken aromatische en evenwichtige dessertwijn, uitstekend bij geitenkaas, gerookte vis, ijs en fruit.
Distillaat van de persresten van de bekende rode wijn Mille e Una Notte van wijnhuis Donnafugata uit Sicilië, gerijpt op eikenhouten vaten, soepel, intens en smaakvol.
Sedara is een assemblage van cabernet sauvignon, merlot, syrah en nero d'Avola, fruit en kruiden sparren met elkaar in dit heerlijk glas wijn voor 'elke dag', serveer hem bij lasagne, geroosterde tonijn, gevogelte of bij de barbecue.
Uit 100% montepulciano, wijngaarden op de flanken van de Monte Conero ten zuiden van Ancona, vol en rond, gedurende een jaar gerijpt op eikenhout, met bewaarpotentieel.
Uitzonderlijke rode wijn uit het centrum van Italië (Toscane), gemaakt van de sangiovese druif, vol en rond met veel karakter, uitstekend bij prosciutto of tagliata di manzo.
Nieuwe telg uit de stal Corte Moschina, droge witte wijn van garganega en chardonnay, floraal in de neus met wit fruit en citrustoetsen, heerlijk sappige wijn voor bij het aperitief, voorgerechtjes allerlei en vis.
Deze droge rosé uit Sicilië wordt gemaakt van frappato en nero d'avola, hij heeft een floraal parfum en is fris en soepel in de mond, serveer hem bij gegrilde groeten, als aperitief of bij de barbecue.
Elegante witte wijn uit wijngaarden op de flanken van de Etna, gemaakt van de carricante druif, aromatisch en complex, citrus en vuursteen in de neus, fris, sappig en mineraal in de mond, uitstekend bij schaaldieren, vegetarische gerechten en porcini.
100% Nebbiolo uit het noorden van de provincie Cuneo en 6 maanden gerijpt op eikenhout, een bijzonder toegankelijke rode wijn met een uitgesproken karakter, te serveren bij een gegrilde ribeye, Italiaanse venkelworst of een varkenspoot.
is toegevoegd aan uw winkelwagen.
Niet op voorraad