Winkelwagen
U heeft geen artikelen in uw winkelwagen
Moscato d'Asti van Montaribaldi, licht mousserende, zoete wijn met een laag alcoholpercentage (slechts 5,00% Vol.) uit Piemonte en gemaakt van de muskaat druif, heerlijk fris en elegant, uitstekend bij gebak, fruit en uiterst geschikt voor de liefhebbers
Deze barbaresco is toegankelijk, bijzonder fijn en vergelijkbaar met de betere Barolo's (die eveneens van de nebbiolo druif gemaakt worden). Hij verdient nog een aantal jaren rust alvorens te worden genoten bij wild of een stoverij van everzwijn.
100% Nebbiolo uit het noorden van de provincie Cuneo en 6 maanden gerijpt op eikenhout, een bijzonder toegankelijke rode wijn met een uitgesproken karakter, te serveren bij een gegrilde ribeye, Italiaanse venkelworst of een varkenspoot.
Arneis is een typische druif uit de regio, de wijnen zijn altijd levendig en geuren naar amandel, perzik en abrikoos, heerlijk bij wit vlees, vegetarische gerechten en uiteraard vis en schaaldieren, zelfs met enkele jaren op de teller.
Topper uit de stal Correggia, krachtige rode wijn van de barbera druif, dit is geen wijn voor een speciaal moment, maar een wijn die elk moment speciaal maakt, te serveren bij een malse T-bone steak op de grill.
Een hommage aan papa Matteo vanwege zoon Giovanni en dochter Brigitta, uitzonderlijke rode wijn uit 100% nebbiolo waarvan slechts 400 flessen werden gemaakt!
100% Nebbiolo uit jonge wijngaarden, 8 tot 12 maanden gerijpt op eikenhouten vaten van Franse makelij, briljant en aromatisch met de nodige structuur, te genieten in goed gezelschap nadat hij eerst een paar uur de tijd kreeg om te ademen (decanter)...
Elegante, zachte barbera d'Alba van topproducent Domenico Clerico uit Monforte d'Alba. Lekker met vlees en pasta.
Prachtige sauvignon blanc, bijzonder veel finesse, fijne neus, complex in de mond, met bewaarpotentieel en uitgebreid inzetbaar aan tafel.
Grote rode wijn uit Piemonte, uitsluitend nebbiolo druiven uit Neive (Rabaja), rijpt tot 36 maanden op Franse eik, floraal met frisse kruiden in de neus, elegant en harmonieus in de mond, heerlijk bij risotto met eekhoorntjesbrood of steak tartaar.
Grote rode wijn uit Piemonte, uitsluitend nebbiolo druiven uit Neive (Curra), rijpt tot 36 maanden op Franse eik, floraal met frisse kruiden in de neus, elegant en harmonieus in de mond, heerlijk bij risotto met eekhoorntjesbrood of steak tartaar.
Arneis is een typische druif uit de regio, de wijnen zijn altijd levendig en geuren naar amandel, perzik en abrikoos, heerlijk bij wit vlees, vegetarische gerechten en uiteraard vis en schaaldieren.
Grote rode wijn uit Piemonte, uitsluitend nebbiolo druiven uit Neive (Rabaja), rijpt tot 36 maanden op Franse eik, floraal met frisse kruiden in de neus, elegant en harmonieus in de mond, heerlijk bij risotto met eekhoorntjesbrood of steak tartaar.
Deze barbaresco is toegankelijk, bijzonder fijn en vergelijkbaar met de betere Barolo's (die eveneens van de nebbiolo druif gemaakt worden). Hij verdient nog een aantal jaren rust alvorens te worden genoten bij wild of een stoverij van everzwijn.
In tegenstelling tot wat de naam van de druivensoort (dolcetto) doet vermoeden, is dit een droge rode wijn die uitblinkt bij fijne vleeswaren (salumi), ansjovis in het groen of corzetti (pasta uit Genua) met paddenstoelen en varkensworst. Smakelijk!
Krachtpatser uit Piemonte, 100% Nebbiolo uit één van de betere cru's (Currà) in Barbaresco, wijngaarden die gemiddeld 50 jaar oud zijn, geurend naar rozenbottel en viooltjes, vol, rijk, rond en soepel, te serveren bij wild, gevogelte en gegrild vlees.
Grote rode wijn uit Piemonte, uitsluitend nebbiolo druiven uit Neive (Currà), rijpt tot 36 maanden op Franse eik, floraal met frisse kruiden in de neus, elegant en harmonieus in de mond, heerlijk bij risotto met eekhoorntjesbrood of steak tartaar.
Droge rode wijn van de nebbiolo druif uit Piemonte, vergist en gerijpt op RVS tanks, spannende rode wijn met uitgesproken fruittoetsen, karaktervol en veelzijdig inzetbaar n tafel.
is toegevoegd aan uw winkelwagen.
Niet op voorraad