Winkelwagen
U heeft geen artikelen in uw winkelwagen
Deze zoete icoonwijn van het eiland Pantelleria tussen Sicilie en Tunesie wordt gemaakt van de muskaat druif, nl. de Moscato di Alexandria of Zibibbo.
Moscato d'Asti van Montaribaldi, licht mousserende, zoete wijn met een laag alcoholpercentage (slechts 5,00% Vol.) uit Piemonte en gemaakt van de muskaat druif, heerlijk fris en elegant, uitstekend bij gebak, fruit en uiterst geschikt voor de liefhebbers
Fijne, zoete witte wijn van de muskaatdruif uit wijngaarden op het eiland Pantelleria, halfweg tussen Sicilië en Tunesië, uitgesproken aromatische en evenwichtige dessertwijn, uitstekend bij geitenkaas, gerookte vis, ijs en fruit.
Uitgesproken aromatische dessertwijn van muscat à petits grains, licht en levendig, speels in de mond, bij cake, pudding, fruitsalade, koekjes en marsepein, of gewoon als tussendoortje voor zoetebekken…
Geconcentreerde, zoete wijn, gemaakt van verdicchio druiven die te drogen gelegd worden alvorens er wijn van gemaakt wordt, overheerlijk bij blauw geaderde kazen, foie gras en aanverwanten.
Liefelijke licht zoete aperitief wijn gemaakt uit semillon, sauvignon blanc en muscadelle, lichtgeel gekleurd, met een complexe neus waarin muskaat en exotische vruchten elkaar aflossen, fris en soepel in de mond met een uitgesproken fruitigheid.
De wijn geurt naar zwart fruit (zwarte kersen, cassis...), steenfruit, zoethout en caramel. Hij heeft een explosieve neus met veel fruit, is rijk en rond in de mond en smaakt op zijn best bij eendeborst, pittige kazen of desserts.
Dit is een weelderige dessertwijn die alle fruitbereidingen aankan. Serveer hem bij een fijne tarte Tatin voor een culinair orgasme...
is toegevoegd aan uw winkelwagen.
Niet op voorraad