Winkelwagen
U heeft geen artikelen in uw winkelwagen
De enige DOCG van Sicilië, een assemblage van nero d'Avola en frappato, aromatische rode wijn, soepel en mondvullend, lekker per glas, maar op zijn best bij voorgerechten en gegrild vlees.
Paradepaardje uit de stal Donnafugata, complexe rode wijn uit Sicilië, gemaakt van diverse druivensoorten waaronder nero d'Avola, heerlijk bij gegrild vlees of stoverij van wild.
Deze zoete icoonwijn van het eiland Pantelleria tussen Sicilie en Tunesie wordt gemaakt van de muskaat druif, nl. de Moscato di Alexandria of Zibibbo.
Vriendelijke rode wijn met karakter, gemaakt van de plaatselijke druivensoorten nero d'Avola en nerello mascalese, soepel en toegankelijk, veelzijdig inzetbaar, lekker op zichzelf maar op zijn best bij de barbecue, gegrilde groenten of pastagerechten.
Distillaat van de persresten van Ben Rye, de Passito di Pantelleria van wijnhuis Donnafugata uit Sicilië, gerijpt op eikenhout, subtiel, soepel en smaakvol digestief.
Siciliaanse witte wijn van de Ansonica druif met Chardonnay, Sauvignon en Viognier. Een fijne en elegante wijn met een intrigerende persoonlijkheid. Heerlijk met pasta met zeevruchten, gebakken vis.
Sedara is een assemblage van cabernet sauvignon, merlot, syrah en nero d'Avola, fruit en kruiden sparren met elkaar in dit heerlijk glas wijn voor 'elke dag', serveer hem bij lasagne, geroosterde tonijn, gevogelte of bij de barbecue.
Fruitig boeket met toetsen van perzik gecombineerd met witte bloemetjes. Blend van Catarrato met enkele andere inheemse druivensoorten. Lange en verfrissende finale.
Heerlijk met tomatenbruschetta, pasta met zeevruchten, cezarsalade.
Fijne, zoete witte wijn van de muskaatdruif uit wijngaarden op het eiland Pantelleria, halfweg tussen Sicilië en Tunesië, uitgesproken aromatische en evenwichtige dessertwijn, uitstekend bij geitenkaas, gerookte vis, ijs en fruit.
Elegante witte wijn uit wijngaarden op de flanken van de Etna, gemaakt van de carricante druif, aromatisch en complex, citrus en vuursteen in de neus, fris, sappig en mineraal in de mond, uitstekend bij schaaldieren, vegetarische gerechten en porcini.
Deze droge rosé uit Sicilië wordt gemaakt van frappato en nero d'avola, hij heeft een floraal parfum en is fris en soepel in de mond, serveer hem bij gegrilde groeten, als aperitief of bij de barbecue.
Speelse, droge witte wijn van de catarratto druif, afkomstig uit het westen van Sicilië, intens aromatisch met de geur van pompelmoes en citroen, uitstekend bij rauwe en gefrituurde vis, groenten uit de wok of Caesarsalade, vakantie in een glas!
Sul Vulcano Rosso verbaast met zijn elegantie die de typische kenmerken van de Etna weerspiegelt. Deze nieuwe rode Donnafugata heeft een geurig boeket met intense tonen van wilde bessen en bloemige geuren, vergezeld van delicate, kruidige nuances. In de m
Distillaat van de persresten van de bekende rode wijn Mille e Una Notte van wijnhuis Donnafugata uit Sicilië, gerijpt op eikenhouten vaten, soepel, intens en smaakvol.
Toegankelijke witte wijn uit Sicilië, gemaakt van twee plaatselijke druivensoorten, catarratto en inzolia, levendig, fruitig en krokant, een frisse en speelse wijn, lekker aperitief, heerlijk bij zeevruchten en lichte pastaschotels.
Deze Etna Rosso Cru van Donnafugata is het kostbare resultaat van de Nerello Mascalese druiven uit het Montelaguardia district. Het bouquet is uitgesproken met kruidige geuren, mineraal, en tonen van wilde bessen en balsamico.
Elegante rode wijn van merlot en cabernet sauvignon, gestructureerd en met het parfum van viooltjes, tabak en balsamico, ideaal bij gegrild vlees, lamsvlees en kotelet, serveer aan 18°C.
Deze tweede Etna Rosso Cru van Donnafugata heeft een smaakvol boeket van klein rood fruit, kruidig en is mineraal met nuances van balsamico. Pesistent en elegant. Heerlijk met risotto, wild en rood vlees.
is toegevoegd aan uw winkelwagen.
Niet op voorraad