Winkelwagen
U heeft geen artikelen in uw winkelwagen
Een huwelijk tussen montepulciano en sangiovese, na een verblijf van ongeveer 1 jaar op eikenhout wordt de wijn gebotteld, soepel en rond met zachte tannines, ideaal bij gegrild vlees en pastagerechten met een stevige saus.
Uitzonderlijke rode wijn uit het centrum van Italië (Toscane), gemaakt van de sangiovese druif, vol en rond met veel karakter, uitstekend bij prosciutto of tagliata di manzo.
Deze prachtige brunello riserva heeft een uitgesproken kruidig karakter. Hij is bij uitstek een meditatiewijn waarvan slechts 1.200 flessen gemaakt werden.
Robijnrode wijn uit wijngaarden aan de oevers van het Gardameer, gemaakt van onder meer de plaatselijke groppello druif, intens, complex en elegant, een soepele rode wijn die zich van zijn beste kant toont bij wit of geroosterd rood vlees, en bij pasta's.
Jonge rode wijn uit de Italiaanse Marken, gemaakt van 100% sangiovese, robijnrood gekleurd met het parfum van rijpe kersen, mondvullend en sappig, heerlijk bij fijne vleeswaren, pasta in tomatensaus, gegrild wit vlees en zelfs bij vis.
is toegevoegd aan uw winkelwagen.
Niet op voorraad