Winkelwagen
U heeft geen artikelen in uw winkelwagen
De Amarone is een unieke wijn, nadat de druiven eerst ongeveer 90 dagen werden gedroogd, worden ze geperst, de wijn is altijd geconcentreerd en krachtig, doet denken aan confituur en is uitgelezen gezelschap bij de wat zwaardere keuken, type wild & co.
Deze barbaresco is toegankelijk, bijzonder fijn en vergelijkbaar met de betere Barolo's (die eveneens van de nebbiolo druif gemaakt worden). Hij verdient nog een aantal jaren rust alvorens te worden genoten bij wild of een stoverij van everzwijn.
Krachtpatser uit Piemonte, 100% Nebbiolo uit één van de betere cru's (Currà) in Barbaresco, wijngaarden die gemiddeld 50 jaar oud zijn, geurend naar rozenbottel en viooltjes, vol, rijk, rond en soepel, te serveren bij wild, gevogelte en gegrild vlees.
Grote rode wijn uit Piemonte, uitsluitend nebbiolo druiven uit Neive (Currà), rijpt tot 36 maanden op Franse eik, floraal met frisse kruiden in de neus, elegant en harmonieus in de mond, heerlijk bij risotto met eekhoorntjesbrood of steak tartaar.
Grote rode wijn uit Piemonte, uitsluitend nebbiolo druiven uit Neive (Curra), rijpt tot 36 maanden op Franse eik, floraal met frisse kruiden in de neus, elegant en harmonieus in de mond, heerlijk bij risotto met eekhoorntjesbrood of steak tartaar.
Deze barbaresco is toegankelijk, bijzonder fijn en vergelijkbaar met de betere Barolo's (die eveneens van de nebbiolo druif gemaakt worden). Hij verdient nog een aantal jaren rust alvorens te worden genoten bij wild of een stoverij van everzwijn.
Grote rode wijn uit Piemonte, uitsluitend nebbiolo druiven uit Neive (Rabaja), rijpt tot 36 maanden op Franse eik, floraal met frisse kruiden in de neus, elegant en harmonieus in de mond, heerlijk bij risotto met eekhoorntjesbrood of steak tartaar.
Grote rode wijn uit Piemonte, uitsluitend nebbiolo druiven uit Neive (Rabaja), rijpt tot 36 maanden op Franse eik, floraal met frisse kruiden in de neus, elegant en harmonieus in de mond, heerlijk bij risotto met eekhoorntjesbrood of steak tartaar.
Syrah en grenache uit Vacqueyras! Er zit zwart fruit, garrigue, tapenade en grafiet in de neus. Het is een volle, vlezig wij met fijne tannines. Ideaal bij gegrild rood vlees, everzwijn of haas of waarom niet bij een sigaar aan het haardvuur.
Klassieker uit het zuiden van het Rhonedal, een assemblage van grenache met diverse andere druivensoorten, robijnrood gekleurd, aromatisch en complex, lekker bij wild, rood vlees, exotische gerechten en kazen.
Top rose champagne uit eerste persing met slechts 20% reserve wijnen uit de recentste twee jaargangen, intens parfum, fris en levendig in de mond, 36 maanden gerijpt, brut gedoseerd, van pinot noir, pinot meunier en chardonnay (91/100 RP, 91/100 WS).
Rose Pourpre is een wijn die met gemak tot 15 jaar rust aankan. Als je wilt weten waartoe syrah in staat is, dan is deze wijn zeker de investering waard. Geniet van volle teugen van de complexiteit en de elegantie van deze bijzonder grote wijn.
Dit is een bijzonder mooie wijn die zich met graagte laat begeleiden door een risotto met artisjok, een subtiel gekruide lamscarré of, waarom ook niet, chocoladegebak...
Soepele Vacqueyras, puntenkanon voor de liefhebbers van Parker scores (90/92), met de hand geoogste syrah en grenache,. Een genereuze wijn met rood fruit en cacao. Ideaal bij eend met vijgen, gedroogde kruiden en kruidige Marokkaanse tajine.
is toegevoegd aan uw winkelwagen.
Niet op voorraad