Winkelwagen
U heeft geen artikelen in uw winkelwagen
Krachtige rode wijn uit Puglia (Italië), gemaakt van primitivo, negroamaro, nero di troia en merlot, de druiven worden eerst te drogen gelegd alvorens de wijn wordt gemaakt, geconcentreerd en rijk van smaak, heerlijk bij gegrild vlees en pastagerechten.
Volle ronde wijn uit het zuiden van Italië. In de neus intens en krachtig met aroma's van rood fruit, pruimen, cacao en specerijen. Mooie balans tussen het fruit en de houtlagering. Perfect bij vleesgerechten, wild en kazen.
100% Nebbiolo uit het noorden van de provincie Cuneo en 6 maanden gerijpt op eikenhout, een bijzonder toegankelijke rode wijn met een uitgesproken karakter, te serveren bij een gegrilde ribeye, Italiaanse venkelworst of een varkenspoot.
Klassieker uit het zuiden van het Rhonedal, een assemblage van grenache met diverse andere druivensoorten, robijnrood gekleurd, aromatisch en complex, lekker bij wild, rood vlees, exotische gerechten en kazen.
Uit wijngaarden bij Riemst in het zuiden van de provincie Limburg, 100% pinot noir, gerijpt op eikenhout, soepel, rond en met Bourgondische allures, heerlijk bij wild en stoverij.
Krachtige rode wijn uit het midden van Italië (Marken), gemaakt uit 100% montepulciano druiven en gedurende ongeveer 2 jaar gerijpt op eikenhouten vaten, uiterst geschikt bij wild en stoverijen of bij kruidige ribbetjes op de barbecue.
Wel-gekende herkomstbenaming die zich uitstrekt ten oosten van het Gardameer, gemaakt van lokale druivensoorten, frisse, fruitige rode wijn met veel karakter die, ondanks het gebrek aan vat rijping, prima weerwerk biedt bij een lekker stukje rosé gebakken
De enige DOCG van Sicilië, een assemblage van nero d'Avola en frappato, aromatische rode wijn, soepel en mondvullend, lekker per glas, maar op zijn best bij voorgerechten en gegrild vlees.
Een huwelijk tussen montepulciano en sangiovese, na een verblijf van ongeveer 1 jaar op eikenhout wordt de wijn gebotteld, soepel en rond met zachte tannines, ideaal bij gegrild vlees en pastagerechten met een stevige saus.
Paradepaardje uit de stal Donnafugata, complexe rode wijn uit Sicilië, gemaakt van diverse druivensoorten waaronder nero d'Avola, heerlijk bij gegrild vlees of stoverij van wild.
Klassieke Côtes du Rhône wijn uit Sarrians, een klein dorpje tussen Avignon en Gigondas in het zuiden van de Rhône vallei, gemaakt uit syrah en grenache, met het accent op fruitigheid, uitgesproken smakelijke rode wijn.
Krachtige rode wijn uit druiven die eerst ongeveer 40 dagen te drogen gelegd worden, geconcentreerd en rond, atypische wijn gestoeld op de tradities uit de streek.
De Amarone is een unieke wijn, nadat de druiven eerst ongeveer 90 dagen werden gedroogd, worden ze geperst, de wijn is altijd geconcentreerd en krachtig, doet denken aan confituur en is uitgelezen gezelschap bij de wat zwaardere keuken, type wild & co.
Rode wijn uit Castilla y Leon, een kleinschalig project van Sara, Leon (Sarah Selections) en Carlos (Bodegas Tierra), uit wijngaarden op ruim 800m hoogte, een assemblage van drie plaatselijke varieteiten, stevig glas wijn.
Vriendelijke rode wijn met karakter, gemaakt van de plaatselijke druivensoorten nero d'Avola en nerello mascalese, soepel en toegankelijk, veelzijdig inzetbaar, lekker op zichzelf maar op zijn best bij de barbecue, gegrilde groenten of pastagerechten.
Sedara is een assemblage van cabernet sauvignon, merlot, syrah en nero d'Avola, fruit en kruiden sparren met elkaar in dit heerlijk glas wijn voor 'elke dag', serveer hem bij lasagne, geroosterde tonijn, gevogelte of bij de barbecue.
Krachtige rode wijn uit het noorden van Spanje, een assemblage van tempranillo en garnacha tinta uit wijngaarden op 650m hoogte in Navarra, deze crianza rijpt 12 maanden op eikenhout en is inzetbaar bij gegrild vlees, wild, stoverij of belegen kazen.
Pittig glas wijn van de cabernet sauvignon druif uit de Franse Luberon, de wijngaarden zijn eigendom van acteur John Malkovich, kruidige wijn, vol en rond, heerlijk bij steak met peperroomsaus, een houtduif of eendenconfit.
Uit 100% montepulciano, wijngaarden op de flanken van de Monte Conero ten zuiden van Ancona, vol en rond, gedurende een jaar gerijpt op eikenhout, met bewaarpotentieel.
Uitzonderlijke rode wijn uit het centrum van Italië (Toscane), gemaakt van de sangiovese druif, vol en rond met veel karakter, uitstekend bij prosciutto of tagliata di manzo.
Super geconcentreerde rode wijn uit het noordwesten van Spanje, gemaakt van plaatselijke druivensoorten, de kroon op het assortiment van Dominio do Bibei, heerlijk bij wild, gegrild vlees en stoverij.
Rode wijn met de herkomstbenaming (appellation of AOP) Limoux moet altijd gemaakt worden met ten minste 50% merlot druiven. In deze wijn vormt hij een kwartet met cabernet sauvignon, syrah en malbec.
Rode wijn uit de AOP Collioure, een assemblage van grenache, mourvèdre en syrah, de percelen liggen op een paar honderd meter hoog en kijken uit op de Middellandse Zee, uitgesproken soepele rode wijn met veel karakter, heerlijk bij gegrild vlees.
Excentriekeling uit het departement Hérault in het zuiden van Frankrijk, assemblage van cabernet franc en marselan, rijkelijke rode wijn met smakelijk fruit en veel diepgang, laat zich graag begeleiden door een op de grill gebakken entrecote.
is toegevoegd aan uw winkelwagen.
Niet op voorraad