+++ Nieuw adres, Vennestraat 262/1, Genk, open van dinsdag tot vrijdag 09:00-18:00, zaterdag 09:00-16:00 +++
Frankrijk, Italië, Oostenrijk & Spanje
Rechtstreeks van bij de producent
Gratis levering vanaf €100,00
Binnen 3 werkdagen thuis geleverd

60 Wijnen - 20% Korting

60 Wijnen - 20% Korting

Naar aanleiding van de annulering van onze voorjaarsproeverij, hebben we als alternatief 60 overheerlijke wijnen geselecteerd uit het assortiment van Wineplus & Grapes, House of Wines. Alle wijnen op de lijst zijn tijdelijk beschikbaar aan 20% korting. Een uitgelezen kans dus om jouw lentewijnen in huis te halen.

Geniet 20% korting op elke bestelling en maak bovendien kans op een gastronomisch 4-gangendiner voor twee bij Hotel Restaurant Mardaga in As. Na ontvangst van jouw bestelling krijg je van ons een e-mail met daarin jouw actiecode. Bestel je voor meer dan €250,00 dan verdubbelen we je kansen en krijg je een tweede code.

Alle bestellingen vanaf €100,00 worden gratis thuis bezorgd. Betalen kan per overschrijving of contactloos bij afhaling in de winkels. Zo kan je in alle veiligheid genieten van de jouw voorraadje lentewijnen. De actie loopt zolang de door de overheid opgelegde sperperiode blijft duren. Voor toelichting kan je steeds contact met ons opnemen. Dat kan telefonisch via 089 615 450 of stuur een e-mail naar [email protected]

Deze actie is niet meer beschikbaar!

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »

Gratis levering

Vanaf €100,00

Plezier verzekerd

100% Genieten

Info Fiches

Bij alle wijnen

Gratis Afhalen

Vanaf 1u na bestelling