+++ Nieuw adres, Vennestraat 262/1, Genk, open van dinsdag tot vrijdag 09:00-18:00, zaterdag 09:00-16:00 +++
Frankrijk, Italië, Oostenrijk & Spanje
Rechtstreeks van bij de producent
Gratis levering vanaf €100,00
Binnen 3 werkdagen thuis geleverd

Wijnproeverij Voorjaar 2019

Wijnproeverij Voorjaar 2019

Wij nodigen u van harte uit op onze jaarlijkse overzichtsproeverij. Het is de uitgelezen opportuniteit om kennis te komen maken met ons assortiment en met de wijnmakers waarmee we samenwerken.

Onze voorjaarsproeverij is elk jaar weer een hoogtepunt voor heel veel wijnliefhebbers. De habitués weten intussen dat we elke keer ons uiterste best doen om met deze degustatie kleur te geven aan het voorjaar.

Zoals dat ook de afgelopen twee edities het geval was, zijn we opnieuw te gast bij Volvo Jacobs in Genk. We richten terug een kunstgalerij in en zorgen voor een hapje bij de selectie wijnen die aan u voorgesteld zullen worden. Voor de allerkleinsten voorzien we een springkasteel en de autofanaten kunnen meteen de nieuwste modellen uit het Volvo gamma besnuffelen. Gratis parking!

De proeverij vindt plaats op zondag 31 maart van 12u tot 18u. Deelname kost €10/persoon (inclusief kleine versnapering). Gelieve echter uw deelname te bevestigen via deze link. Meer informatie vindt u op onze Facebook pagina.

Tot binnenkort!

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »

Gratis levering

Vanaf €100,00

Plezier verzekerd

100% Genieten

Info Fiches

Bij alle wijnen

Gratis Afhalen

Vanaf 1u na bestelling