Winkelwagen
U heeft geen artikelen in uw winkelwagen
Top rose champagne uit eerste persing met slechts 20% reserve wijnen uit de recentste twee jaargangen, intens parfum, fris en levendig in de mond, 36 maanden gerijpt, brut gedoseerd, van pinot noir, pinot meunier en chardonnay (91/100 RP, 91/100 WS).
Elegante rode wijn van de pinot noir druif uit het noorden van Oostenrijk, vergist en gerijpt op grote eikenhouten vaten, fijnbesnaard, soepel en fris, uitstekend bij lamsvlees, gevogelte of geroosterd kalfsvlees.
Rode wijn uit Castilla y Leon, een kleinschalig project van Sara, Leon (Sarah Selections) en Carlos (Bodegas Tierra), uit wijngaarden op ruim 800m hoogte, een assemblage van drie plaatselijke varieteiten, stevig glas wijn.
Soepele, frisse verdicchio dei Castelli di Jesi van Garofoli uit de Marche. Als aperitief of lekker met vis, wit vlees, salades.
Klassieke, maar bijzonder mooie witte wijn van de sauvignon blanc druif uit de Franse Loire vallei, fris en elegant in de neus, vol en sappig in de mond, overheerlijk bij vis en schaaldieren.
Deze tweede Etna Rosso Cru van Donnafugata heeft een smaakvol boeket van klein rood fruit, kruidig en is mineraal met nuances van balsamico. Pesistent en elegant. Heerlijk met risotto, wild en rood vlees.
Elegante, frisse witte wijn van Garofoli met een delicaat aroma. Deze Verdicchio di Matelica van wijngaarden met een kalkrijke, ziltige terroir aangezien hier vroeger zoutmijnen lagen. Lekker met ceviches, wit vlees, gevogelte.
Robijnrode wijn uit wijngaarden aan de oevers van het Gardameer, gemaakt van onder meer de plaatselijke groppello druif, intens, complex en elegant, een soepele rode wijn die zich van zijn beste kant toont bij wit of geroosterd rood vlees, en bij pasta's.
Frisse, elegante witte wijn van de ribolla gialla druif gemaakt door Vigneti Le Monde uit Friuli, evenwichtig in de mond, sappig en speels, ideaal aperitief, lekker bij wit vlees of maaltijdsoepen.
Frisse, sappige witte wijn van Vigneti Le Monde van de autochtone friulano druif, fijne, delicate witte wijn met het aroma van balsamico en wilde bloemen, heerlijk bij vis of gerechten uit de oosterse keuken.
Elegante witte wijn van de sauvignon blanc druif uit de Franse Loire vallei, droog en fris met een typische, minerale toets, uitstekend bij schaaldieren, vis, wit vlees en gevogelte.
Droge mousserende wijn van de pinot noir druif uit het noordoosten van Italië, spumante met een elegant, fruitig parfum, soepel, fris en evenwichtig in de mond, speels ook, heerlijk als aperitief maar ook bij lichtere gerechtjes.
Levendige, minerale witte wijn van de Garnacha druif van Sarah Selections. Lekker als aperitief, met salades of lichte voorgerechtjes.
Frisse witte wijn van de traminer druif, afkomstig uit het noordoosten van Italië, uitgesproken aromatisch, speels in de mond, zeer toegankelijk en veelzijdig inzetbaar, bijvoorbeeld bij pittige kazen, oosterse gerechtjes of een zuurkoolschotel.
Volle gestructureerde merlot met 18-24 maanden vatrijping, vooral inzetbaar met gegrilde vleesgerechten, haarwild of stevige, rijpere kazen.
Krachtige rode wijn uit het noorden van Spanje, een assemblage van tempranillo en garnacha tinta uit wijngaarden op 650m hoogte in Navarra, deze crianza rijpt 12 maanden op eikenhout en is inzetbaar bij gegrild vlees, wild, stoverij of belegen kazen.
Klassieker uit het zuiden van het Rhonedal, een assemblage van grenache met diverse andere druivensoorten, robijnrood gekleurd, aromatisch en complex, lekker bij wild, rood vlees, exotische gerechten en kazen.
Adellijke witte wijn uit het noordwesten van Spanje, gemaakt van godello, albarino en dona blanca, steekt menige witte bourgogne naar de kroon, probleemloos inzetbaar aan tafel.
Super geconcentreerde rode wijn uit het noordwesten van Spanje, gemaakt van plaatselijke druivensoorten, de kroon op het assortiment van Dominio do Bibei, heerlijk bij wild, gegrild vlees en stoverij.
Geconcentreerde rode wijn van diverse plaatselijke druivensoorten, fijn, elegant en evenwichtig, ondanks de kracht toch fris van stijl, te serveren bij steak tartaar, geroosterd lamsvlees of risotto.
Super elegante cultwijn uit het noordwesten van Spanje, gemaakt van de treixadura druif, soepel, vol en rond, uitstekend bij wit vlees en gevogelte, maar bij vis en schaaldieren.
Karaktervolle rose van de cabernet sauvignon druif, afkomstig uit de Luberon, de wijngaarden zijn eigendom van acteur John Malkovich, soepel en smaakvol, heerlijk bij bouillabaisse, de barbecue of als aperitief.
is toegevoegd aan uw winkelwagen.
Niet op voorraad