Winkelwagen
U heeft geen artikelen in uw winkelwagen
Rode wijn uit de AOP Collioure, een assemblage van grenache, mourvèdre en syrah, de percelen liggen op een paar honderd meter hoog en kijken uit op de Middellandse Zee, uitgesproken soepele rode wijn met veel karakter, heerlijk bij gegrild vlees.
Droge witte wijn uit wellicht de meest gekende druivensoort van Oostenrijk (gruner veltliner), wijngaarden van meer dan 50 jaar oud ten noordwesten van Wenen, grand cru wijn (erste Lage).
Volle, minerale witte bourgogne uit de Chablis, 1er Cru Fourchaume van de Chardonnay druif. Heerlijk met zeevruchten, wit vlees en gevogelte.
Arneis is een typische druif uit de regio, de wijnen zijn altijd levendig en geuren naar amandel, perzik en abrikoos, heerlijk bij wit vlees, vegetarische gerechten en uiteraard vis en schaaldieren.
Geconcentreerde, zoete wijn, gemaakt van verdicchio druiven die te drogen gelegd worden alvorens er wijn van gemaakt wordt, overheerlijk bij blauw geaderde kazen, foie gras en aanverwanten.
Wel-gekende herkomstbenaming die zich uitstrekt ten oosten van het Gardameer, gemaakt van lokale druivensoorten, frisse, fruitige rode wijn met veel karakter die, ondanks het gebrek aan vat rijping, prima weerwerk biedt bij een lekker stukje rosé gebakken
Camas merlot is een wijn die bedoeld is om in zijn jeugd gedronken te worden. Hij heeft een elegante neus met kruiden en rood fruit. In de mond domineert cassis. Een ‘vin plaisir’ met een fijne afdronk, wonderbaarlijk lekker bij rood vlees of stoverij.
Frisse, elegante witte wijn van de ribolla gialla druif gemaakt door Vigneti Le Monde uit Friuli, evenwichtig in de mond, sappig en speels, ideaal aperitief, lekker bij wit vlees of maaltijdsoepen.
Strakke, elegante en droge witte wijn van de riesling druif, floraal in de neus met ook wit steenfruit, fris en speels in de mond met een fijne aciditeit en toetsen van citrusfruit, heerlijk bij forel, gerechten uit de Aziatische keuken of asperges.
Frivole mousserende wijn uit de klassieke prosecco-regio, luchtig en levendig, net als de twee dames die hem maken, om van te genieten onder vrienden.
Prachtige sauvignon blanc, bijzonder veel finesse, fijne neus, complex in de mond, met bewaarpotentieel en uitgebreid inzetbaar aan tafel.
Uitgesproken lage rendementen en druiven die optimaal rijp zijn zorgen voor een complexe, elegante witte wijn die na 11 maanden rijping op eikenhouten vaten nog minstens een jaar in de fles rijpt alvorens to worden gecommercialiseerd, bij gerookte vis, ri
De wijn is intens rood gekleurd. De neus is elegant met het parfum van rode vruchten. In de mond valt hij meteen op en evolueert hij naar donker fruit en bosvruchten.
Deze tweede Etna Rosso Cru van Donnafugata heeft een smaakvol boeket van klein rood fruit, kruidig en is mineraal met nuances van balsamico. Pesistent en elegant. Heerlijk met risotto, wild en rood vlees.
Frisse, sappige witte wijn van Vigneti Le Monde van de autochtone friulano druif, fijne, delicate witte wijn met het aroma van balsamico en wilde bloemen, heerlijk bij vis of gerechten uit de oosterse keuken.
Geconcentreerde rode wijn van diverse plaatselijke druivensoorten, fijn, elegant en evenwichtig, ondanks de kracht toch fris van stijl, te serveren bij steak tartaar, geroosterd lamsvlees of risotto.
Een pinot noir met Amerikaanse allures, afkomstig uit het zuiden van Frankrijk, aromatisch in de neus en genereus in de mond, fraai en evenwichtig, gaat hand in hand met pasta, stoverijen, gevogelte en kazen.
Grote rode wijn uit Piemonte, uitsluitend nebbiolo druiven uit Neive (Rabaja), rijpt tot 36 maanden op Franse eik, floraal met frisse kruiden in de neus, elegant en harmonieus in de mond, heerlijk bij risotto met eekhoorntjesbrood of steak tartaar.
Krachtpatser uit Piemonte, 100% Nebbiolo uit één van de betere cru's (Currà) in Barbaresco, wijngaarden die gemiddeld 50 jaar oud zijn, geurend naar rozenbottel en viooltjes, vol, rijk, rond en soepel, te serveren bij wild, gevogelte en gegrild vlees.
Deze gestructureerde wijn wordt alleen in uitzonderlijk goede jaren gemaakt, na selectie van de beste druiven en met een wijngaardopbrengst die opzettelijk laag gehouden is. De wijn is 2 jaar gerijpt in eikenhouten vaten gevolgd door 2 jaar rijping op fle
Elegante, zachte barbera d'Alba van topproducent Domenico Clerico uit Monforte d'Alba. Lekker met vlees en pasta.
is toegevoegd aan uw winkelwagen.
Niet op voorraad