Winkelwagen
U heeft geen artikelen in uw winkelwagen
Distillaat van de persresten van Ben Rye, de Passito di Pantelleria van wijnhuis Donnafugata uit Sicilië, gerijpt op eikenhout, subtiel, soepel en smaakvol digestief.
De Zwarte Parel is volledig gelagerd in roestvrijstalen cuves. Bij het bottelen wordt er gist en suiker toegevoegd waardoor er een hergisting op fles gaat plaatsvinden. Door deze hergisting ontstaat er koolzuur in de fles. Volgens de Méthode Traditionnell
Arneis is een typische druif uit de regio, de wijnen zijn altijd levendig en geuren naar amandel, perzik en abrikoos, heerlijk bij wit vlees, vegetarische gerechten en uiteraard vis en schaaldieren.
Doro Nature is een droge prosecco uit de vallei tussen Conegliano en Valdobbiadene (DOCG Prosecco Superiore), hij wordt gemaakt door twee dames die helemaal wild zijn van bubbels en wordt gepresenteerd in een elegante fles, heerlijke schuimwijn!
Uitgesproken aromatische dessertwijn van muscat à petits grains, licht en levendig, speels in de mond, bij cake, pudding, fruitsalade, koekjes en marsepein, of gewoon als tussendoortje voor zoetebekken…
Excentriekeling uit het departement Hérault in het zuiden van Frankrijk, assemblage van cabernet franc en marselan, rijkelijke rode wijn met smakelijk fruit en veel diepgang, laat zich graag begeleiden door een op de grill gebakken entrecote.
Uit een wijngaard die in terrassen (tarai) tegen een vulkanische heuvel werd aangelegd, super verfijnde Soave, op vat gerijpt, veelzijdig inzetbaar aan tafel, plezier gegarandeerd.
De Amarone is een unieke wijn, nadat de druiven eerst ongeveer 90 dagen werden gedroogd, worden ze geperst, de wijn is altijd geconcentreerd en krachtig, doet denken aan confituur en is uitgelezen gezelschap bij de wat zwaardere keuken, type wild & co.
Droge rode wijn uit hoofdzakelijk merlot, aangevuld met cabernet franc en cabernet sauvignon, robijnrood gekleurd en geurend naar rood fruit, fijn en elegant in de mond, voelt zich goed bij zowel duif of côte à l'os als bij fijne vleeswaren en kaas.
De wijn is robijnrood gekleurd en geurt naar kersen en rode vruchten. Hij is evenwichtig en rond in de mond met een soepele afdronk. Lekker bij geroosterd vlees, kalfshaas, eendenbout of parelhoen.
Elegante, frisse witte wijn van Garofoli met een delicaat aroma. Deze Verdicchio di Matelica van wijngaarden met een kalkrijke, ziltige terroir aangezien hier vroeger zoutmijnen lagen. Lekker met ceviches, wit vlees, gevogelte.
Een hommage aan papa Matteo vanwege zoon Giovanni en dochter Brigitta, uitzonderlijke rode wijn uit 100% nebbiolo waarvan slechts 400 flessen werden gemaakt!
Deze aromatische viognier geurt naar exotisch fruit (lychee, perzik) en bloemen (violette). Het is een wijn die zijn gelijke vindt in allerlei bereidingen van kreeft, delicaat kalfsvlees en romige risotto's. Genieten is de boodschap!
Prachtige, droge witte wijn uit het noorden van de Bourgogne, 100% chardonnay uit wijngaarden met een kalkhoudende bodem, fijn, elegant, strak en mineraal, maar ook rijkelijk en complex, schaaldieren, vis, wit vlees en gevogelte brengen hem tot leven.
Frivole mousserende wijn uit de klassieke prosecco-regio, luchtig en levendig, net als de twee dames die hem maken, om van te genieten onder vrienden.
Elegante rode wijn van merlot en cabernet sauvignon, gestructureerd en met het parfum van viooltjes, tabak en balsamico, ideaal bij gegrild vlees, lamsvlees en kotelet, serveer aan 18°C.
Deze Penya is de absolute topper van het domein. De wijn is elk jaar slechts beperkt beschikbaar (1.300 flessen) en op een mum van tijd uitverkocht. Dit is de eerste jaargang die we op de kop hebben kunnen tikken en daar zijn we best trots op. Het is een
De wijn wordt gemaakt van syrah en van grenache, afkomstig uit wijngaarden aan de voet van het Centraal Massief, frisse rode wijn met een fruitig karakter en een aanzienlijk bewaarpotentieel, heerlijk bij rood vlees of fijne vleeswaren.
In tegenstelling tot wat de naam van de druivensoort (dolcetto) doet vermoeden, is dit een droge rode wijn die uitblinkt bij fijne vleeswaren (salumi), ansjovis in het groen of corzetti (pasta uit Genua) met paddenstoelen en varkensworst. Smakelijk!
Droge witte wijn uit wellicht de meest gekende druivensoort van Oostenrijk (gruner veltliner), wijngaarden van meer dan 50 jaar oud ten noordwesten van Wenen, grand cru wijn (erste Lage).
Spring-in-'t-veld die je altijd bij de hand hoort te hebben als onaangekondigd bezoek zich meldt, maar vooral ook om jezelf te verwennen, fris en speels, uitzonderlijke kwaliteit, ongewone druivensoort, veelzijdig inzetbaar.
is toegevoegd aan uw winkelwagen.
Niet op voorraad