Winkelwagen
U heeft geen artikelen in uw winkelwagen
Elegante, frisse witte wijn van Garofoli met een delicaat aroma. Deze Verdicchio di Matelica van wijngaarden met een kalkrijke, ziltige terroir aangezien hier vroeger zoutmijnen lagen. Lekker met ceviches, wit vlees, gevogelte.
Frisse witte wijn van de traminer druif, afkomstig uit het noordoosten van Italië, uitgesproken aromatisch, speels in de mond, zeer toegankelijk en veelzijdig inzetbaar, bijvoorbeeld bij pittige kazen, oosterse gerechtjes of een zuurkoolschotel.
Een hommage aan papa Matteo vanwege zoon Giovanni en dochter Brigitta, uitzonderlijke rode wijn uit 100% nebbiolo waarvan slechts 400 flessen werden gemaakt!
Arneis is een typische druif uit de regio, de wijnen zijn altijd levendig en geuren naar amandel, perzik en abrikoos, heerlijk bij wit vlees, vegetarische gerechten en uiteraard vis en schaaldieren, zelfs met enkele jaren op de teller.
Krachtpatser uit Piemonte, 100% Nebbiolo uit één van de betere cru's (Currà) in Barbaresco, wijngaarden die gemiddeld 50 jaar oud zijn, geurend naar rozenbottel en viooltjes, vol, rijk, rond en soepel, te serveren bij wild, gevogelte en gegrild vlees.
Droge witte wijn van de pinot blanc druif, rijp exotisch fruit in de neus, perzik en zoete kruidigheid, vol, soepel en evenwichtig in de mond, veelzijdig inzetbaar, uitstekend bij pasta- en rijstgerechten, heerlijk bij gegrilde vis of wit vlees.
Deze cabernet franc heeft verrassend veel body. Hij werd niet gerijpt op eikenhout om het fruit de volle aandacht te geven. Hij is bijzonder toegankelijk een veelzijdig inzetbaar aan tafel. Puur plezier dit!
Arneis is een typische druif uit de regio, de wijnen zijn altijd levendig en geuren naar amandel, perzik en abrikoos, heerlijk bij wit vlees, vegetarische gerechten en uiteraard vis en schaaldieren.
Uit een wijngaard die in terrassen (tarai) tegen een vulkanische heuvel werd aangelegd, super verfijnde Soave, op vat gerijpt, veelzijdig inzetbaar aan tafel, plezier gegarandeerd.
Frivole mousserende wijn uit de klassieke prosecco-regio, luchtig en levendig, net als de twee dames die hem maken, om van te genieten onder vrienden.
Elegante, zachte barbera d'Alba van topproducent Domenico Clerico uit Monforte d'Alba. Lekker met vlees en pasta.
Elegante witte wijn met een imposante structuur, weelderige aroma's en een lange finale, allemaal het gevolg van lage rendementen, een uitgestelde oogst en de rijping op roestvrij stalen tanks voor meer dan een jaar.
Geconcentreerde, zoete wijn, gemaakt van verdicchio druiven die te drogen gelegd worden alvorens er wijn van gemaakt wordt, overheerlijk bij blauw geaderde kazen, foie gras en aanverwanten.
Jonge rode wijn uit de Italiaanse Marken, gemaakt van 100% sangiovese, robijnrood gekleurd met het parfum van rijpe kersen, mondvullend en sappig, heerlijk bij fijne vleeswaren, pasta in tomatensaus, gegrild wit vlees en zelfs bij vis.
Deze tweede Etna Rosso Cru van Donnafugata heeft een smaakvol boeket van klein rood fruit, kruidig en is mineraal met nuances van balsamico. Pesistent en elegant. Heerlijk met risotto, wild en rood vlees.
Frisse, elegante witte wijn van de ribolla gialla druif gemaakt door Vigneti Le Monde uit Friuli, evenwichtig in de mond, sappig en speels, ideaal aperitief, lekker bij wit vlees of maaltijdsoepen.
Frisse, sappige witte wijn van Vigneti Le Monde van de autochtone friulano druif, fijne, delicate witte wijn met het aroma van balsamico en wilde bloemen, heerlijk bij vis of gerechten uit de oosterse keuken.
Grote rode wijn uit Piemonte, uitsluitend nebbiolo druiven uit Neive (Rabaja), rijpt tot 36 maanden op Franse eik, floraal met frisse kruiden in de neus, elegant en harmonieus in de mond, heerlijk bij risotto met eekhoorntjesbrood of steak tartaar.
Deze gestructureerde wijn wordt alleen in uitzonderlijk goede jaren gemaakt, na selectie van de beste druiven en met een wijngaardopbrengst die opzettelijk laag gehouden is. De wijn is 2 jaar gerijpt in eikenhouten vaten gevolgd door 2 jaar rijping op fle
is toegevoegd aan uw winkelwagen.
Niet op voorraad