Winkelwagen
U heeft geen artikelen in uw winkelwagen
Soepele, frisse verdicchio dei Castelli di Jesi van Garofoli uit de Marche. Als aperitief of lekker met vis, wit vlees, salades.
Nieuwe telg uit de stal Corte Moschina, droge witte wijn van garganega en chardonnay, floraal in de neus met wit fruit en citrustoetsen, heerlijk sappige wijn voor bij het aperitief, voorgerechtjes allerlei en vis.
Speelse, droge witte wijn van de catarratto druif, afkomstig uit het westen van Sicilië, intens aromatisch met de geur van pompelmoes en citroen, uitstekend bij rauwe en gefrituurde vis, groenten uit de wok of Caesarsalade, vakantie in een glas!
100% Nebbiolo uit jonge wijngaarden, 8 tot 12 maanden gerijpt op eikenhouten vaten van Franse makelij, briljant en aromatisch met de nodige structuur, te genieten in goed gezelschap nadat hij eerst een paar uur de tijd kreeg om te ademen (decanter)...
100% Nebbiolo uit het noorden van de provincie Cuneo en 6 maanden gerijpt op eikenhout, een bijzonder toegankelijke rode wijn met een uitgesproken karakter, te serveren bij een gegrilde ribeye, Italiaanse venkelworst of een varkenspoot.
Karaktervolle rosé uit montepulciano die wordt gevinifieerd als witte wijn, genoemd naar de bloem. Prijs-kwaliteit een toppertje!
Vriendelijke rode wijn met karakter, gemaakt van de plaatselijke druivensoorten nero d'Avola en nerello mascalese, soepel en toegankelijk, veelzijdig inzetbaar, lekker op zichzelf maar op zijn best bij de barbecue, gegrilde groenten of pastagerechten.
Robijnrode wijn uit wijngaarden aan de oevers van het Gardameer, gemaakt van onder meer de plaatselijke groppello druif, intens, complex en elegant, een soepele rode wijn die zich van zijn beste kant toont bij wit of geroosterd rood vlees, en bij pasta's.
Droge mousserende wijn van de glera druif uit het noordoosten van Italië, prosecco met een elegant parfum, soepel, fris en evenwichtig in de mond, speels ook, heerlijk bij het aperitief, maar niet te versmaden bij lichte visgerechten en fijne risotto.
Deze droge rosé uit Sicilië wordt gemaakt van frappato en nero d'avola, hij heeft een floraal parfum en is fris en soepel in de mond, serveer hem bij gegrilde groeten, als aperitief of bij de barbecue.
Arneis is een typische druif uit de regio, de wijnen zijn altijd levendig en geuren naar amandel, perzik en abrikoos, heerlijk bij wit vlees, vegetarische gerechten en uiteraard vis en schaaldieren, zelfs met enkele jaren op de teller.
Elegante witte wijn uit wijngaarden op de flanken van de Etna, gemaakt van de carricante druif, aromatisch en complex, citrus en vuursteen in de neus, fris, sappig en mineraal in de mond, uitstekend bij schaaldieren, vegetarische gerechten en porcini.
Topper uit de stal Correggia, krachtige rode wijn van de barbera druif, dit is geen wijn voor een speciaal moment, maar een wijn die elk moment speciaal maakt, te serveren bij een malse T-bone steak op de grill.
Droge witte wijn van de pinot blanc druif, rijp exotisch fruit in de neus, perzik en zoete kruidigheid, vol, soepel en evenwichtig in de mond, veelzijdig inzetbaar, uitstekend bij pasta- en rijstgerechten, heerlijk bij gegrilde vis of wit vlees.
Deze cabernet franc heeft verrassend veel body. Hij werd niet gerijpt op eikenhout om het fruit de volle aandacht te geven. Hij is bijzonder toegankelijk een veelzijdig inzetbaar aan tafel. Puur plezier dit!
Krachtige rode wijn uit druiven die eerst ongeveer 40 dagen te drogen gelegd worden, geconcentreerd en rond, atypische wijn gestoeld op de tradities uit de streek.
Elegante witte wijn met een imposante structuur, weelderige aroma's en een lange finale, allemaal het gevolg van lage rendementen, een uitgestelde oogst en de rijping op roestvrij stalen tanks voor meer dan een jaar.
Door zijn herkenbare florale aroma's en frisse sappigheid is deze wijn bij uitstek het soort wijn dat altijd binnen handbereik zou moeten zijn. Hij flateert bij het aperitief en maakt indruk bij uw fijnere visbereidingen.
Deze prachtige brunello riserva heeft een uitgesproken kruidig karakter. Hij is bij uitstek een meditatiewijn waarvan slechts 1.200 flessen gemaakt werden.
Doro Nature is een droge prosecco uit de vallei tussen Conegliano en Valdobbiadene (DOCG Prosecco Superiore), hij wordt gemaakt door twee dames die helemaal wild zijn van bubbels en wordt gepresenteerd in een elegante fles, heerlijke schuimwijn!
Droge mousserende wijn van de pinot noir druif uit het noordoosten van Italië, spumante met een elegant, fruitig parfum, soepel, fris en evenwichtig in de mond, speels ook, heerlijk als aperitief maar ook bij lichtere gerechtjes.
Distillaat van de persresten van Ben Rye, de Passito di Pantelleria van wijnhuis Donnafugata uit Sicilië, gerijpt op eikenhout, subtiel, soepel en smaakvol digestief.
In tegenstelling tot wat de naam van de druivensoort (dolcetto) doet vermoeden, is dit een droge rode wijn die uitblinkt bij fijne vleeswaren (salumi), ansjovis in het groen of corzetti (pasta uit Genua) met paddenstoelen en varkensworst. Smakelijk!
is toegevoegd aan uw winkelwagen.
Niet op voorraad