Winkelwagen
U heeft geen artikelen in uw winkelwagen
Droge witte wijn uit wijngaarden bij Monbazillac in het Franse zuidwesten, sauvignon blanc met een klein beetje sauvignon gris, heerlijk fris met veel karakter, absolute topper aan een democratische prijs, heerlijk bij schaaldieren en geitenkaas.
Fijne, zoete witte wijn van de muskaatdruif uit wijngaarden op het eiland Pantelleria, halfweg tussen Sicilië en Tunesië, uitgesproken aromatische en evenwichtige dessertwijn, uitstekend bij geitenkaas, gerookte vis, ijs en fruit.
Een huwelijk tussen montepulciano en sangiovese, na een verblijf van ongeveer 1 jaar op eikenhout wordt de wijn gebotteld, soepel en rond met zachte tannines, ideaal bij gegrild vlees en pastagerechten met een stevige saus.
Adellijke witte wijn uit het noordwesten van Spanje, gemaakt van godello, albarino en dona blanca, steekt menige witte bourgogne naar de kroon, probleemloos inzetbaar aan tafel.
Rode wijn met de herkomstbenaming (appellation of AOP) Limoux moet altijd gemaakt worden met ten minste 50% merlot druiven. In deze wijn vormt hij een kwartet met cabernet sauvignon, syrah en malbec.
Fijne, aromatische rosé uit het zuiden van de Rhône vallei, gemaakt van grenache en cinsault, fris & fruitig, ideaal als aperitief, bij toast met tapenade van zwarte olijven, een salade Niçoise of jonge kazen.
Fris, soepele witte Bourgogne uit de Chablis van de chardonnay druif. Heerlijk bij gegrilde vis, fruits de mer, wit vlees.
Siciliaanse witte wijn van de Ansonica druif met Chardonnay, Sauvignon en Viognier. Een fijne en elegante wijn met een intrigerende persoonlijkheid. Heerlijk met pasta met zeevruchten, gebakken vis.
Sedara is een assemblage van cabernet sauvignon, merlot, syrah en nero d'Avola, fruit en kruiden sparren met elkaar in dit heerlijk glas wijn voor 'elke dag', serveer hem bij lasagne, geroosterde tonijn, gevogelte of bij de barbecue.
Deze aromatische viognier geurt naar exotisch fruit (lychee, perzik) en bloemen (violette). Het is een wijn die zijn gelijke vindt in allerlei bereidingen van kreeft, delicaat kalfsvlees en romige risotto's. Genieten is de boodschap!
Klassieke Côtes du Rhône wijn uit Sarrians, een klein dorpje tussen Avignon en Gigondas in het zuiden van de Rhône vallei, gemaakt uit syrah en grenache, met het accent op fruitigheid, uitgesproken smakelijke rode wijn.
Uit 100% montepulciano, wijngaarden op de flanken van de Monte Conero ten zuiden van Ancona, vol en rond, gedurende een jaar gerijpt op eikenhout, met bewaarpotentieel.
Karaktervolle rosé uit montepulciano die wordt gevinifieerd als witte wijn, genoemd naar de bloem. Prijs-kwaliteit een toppertje!
Magnifieke witte wijn, een eclectische assemblage van chardonnay, viognier en manseng uit het zuiden van de Rhône vallei, gerijpt op hout, vol, rond en uitgesproken smakelijk, heerlijk bij wit vlees, vis, gevogelte en zoveel meer.
Rode wijn uit Castilla y Leon, een kleinschalig project van Sara, Leon (Sarah Selections) en Carlos (Bodegas Tierra), uit wijngaarden op ruim 800m hoogte, een assemblage van drie plaatselijke varieteiten, stevig glas wijn.
Complexe, kruidige witte Bourgogne uit de Chablis, Cru Vauprin van de chardonnay druif. Lekker met gevogelte, wit vlees, visgerechten met saus.
Deze witte wijn uit 100% roussanne komt uit een wijngaard van 0,5ha in de gemeenten Chavanay en Malleval. Dit is een volle, rijpe witte wijn die aan tafel meer dan behoorlijk zijn mannetje staat.
Dit is een weelderige dessertwijn die alle fruitbereidingen aankan. Serveer hem bij een fijne tarte Tatin voor een culinair orgasme...
Krachtige rode wijn uit het midden van Italië (Marken), gemaakt uit 100% montepulciano druiven en gedurende ongeveer 2 jaar gerijpt op eikenhouten vaten, uiterst geschikt bij wild en stoverijen of bij kruidige ribbetjes op de barbecue.
Een viognier met fijn wit fruit in de neus, fris en frivool in de mond, super sappig, veel plezier, serveren bij een tartaar van zalm met een dressing van dille of een verse, jonge geitenkaas.
Elegante rode wijn van de pinot noir druif uit het noorden van Oostenrijk, vergist en gerijpt op grote eikenhouten vaten, fijnbesnaard, soepel en fris, uitstekend bij lamsvlees, gevogelte of geroosterd kalfsvlees.
Volle gestructureerde merlot met 18-24 maanden vatrijping, vooral inzetbaar met gegrilde vleesgerechten, haarwild of stevige, rijpere kazen.
Krachtige rode wijn uit het noorden van Spanje, een assemblage van tempranillo en garnacha tinta uit wijngaarden op 650m hoogte in Navarra, deze crianza rijpt 12 maanden op eikenhout en is inzetbaar bij gegrild vlees, wild, stoverij of belegen kazen.
Super geconcentreerde rode wijn uit het noordwesten van Spanje, gemaakt van plaatselijke druivensoorten, de kroon op het assortiment van Dominio do Bibei, heerlijk bij wild, gegrild vlees en stoverij.
is toegevoegd aan uw winkelwagen.
Niet op voorraad