Winkelwagen
U heeft geen artikelen in uw winkelwagen
Rode wijn uit de AOP Collioure, een assemblage van grenache, mourvèdre en syrah, de percelen liggen op een paar honderd meter hoog en kijken uit op de Middellandse Zee, uitgesproken soepele rode wijn met veel karakter, heerlijk bij gegrild vlees.
Droge witte wijn uit wellicht de meest gekende druivensoort van Oostenrijk (gruner veltliner), wijngaarden van meer dan 50 jaar oud ten noordwesten van Wenen, grand cru wijn (erste Lage).
Volle, minerale witte bourgogne uit de Chablis, 1er Cru Fourchaume van de Chardonnay druif. Heerlijk met zeevruchten, wit vlees en gevogelte.
Arneis is een typische druif uit de regio, de wijnen zijn altijd levendig en geuren naar amandel, perzik en abrikoos, heerlijk bij wit vlees, vegetarische gerechten en uiteraard vis en schaaldieren.
Spring-in-'t-veld die je altijd bij de hand hoort te hebben als onaangekondigd bezoek zich meldt, maar vooral ook om jezelf te verwennen, fris en speels, uitzonderlijke kwaliteit, ongewone druivensoort, veelzijdig inzetbaar.
Uit een wijngaard die in terrassen (tarai) tegen een vulkanische heuvel werd aangelegd, super verfijnde Soave, op vat gerijpt, veelzijdig inzetbaar aan tafel, plezier gegarandeerd.
Geconcentreerde rode wijn van diverse plaatselijke druivensoorten, fijn, elegant en evenwichtig, ondanks de kracht toch fris van stijl, te serveren bij steak tartaar, geroosterd lamsvlees of risotto.
Een pinot noir met Amerikaanse allures, afkomstig uit het zuiden van Frankrijk, aromatisch in de neus en genereus in de mond, fraai en evenwichtig, gaat hand in hand met pasta, stoverijen, gevogelte en kazen.
Deze aromatische viognier geurt naar exotisch fruit (lychee, perzik) en bloemen (violette). Het is een wijn die zijn gelijke vindt in allerlei bereidingen van kreeft, delicaat kalfsvlees en romige risotto's. Genieten is de boodschap!
Strakke, elegante en droge witte wijn van de riesling druif, floraal in de neus met ook wit steenfruit, fris en speels in de mond met een fijne aciditeit en toetsen van citrusfruit, heerlijk bij forel, gerechten uit de Aziatische keuken of asperges.
Elegante witte wijn met een imposante structuur, weelderige aroma's en een lange finale, allemaal het gevolg van lage rendementen, een uitgestelde oogst en de rijping op roestvrij stalen tanks voor meer dan een jaar.
De wijn wordt gemaakt van syrah en van grenache, afkomstig uit wijngaarden aan de voet van het Centraal Massief, frisse rode wijn met een fruitig karakter en een aanzienlijk bewaarpotentieel, heerlijk bij rood vlees of fijne vleeswaren.
Geconcentreerde, zoete wijn, gemaakt van verdicchio druiven die te drogen gelegd worden alvorens er wijn van gemaakt wordt, overheerlijk bij blauw geaderde kazen, foie gras en aanverwanten.
Jonge rode wijn uit de Italiaanse Marken, gemaakt van 100% sangiovese, robijnrood gekleurd met het parfum van rijpe kersen, mondvullend en sappig, heerlijk bij fijne vleeswaren, pasta in tomatensaus, gegrild wit vlees en zelfs bij vis.
Camas merlot is een wijn die bedoeld is om in zijn jeugd gedronken te worden. Hij heeft een elegante neus met kruiden en rood fruit. In de mond domineert cassis. Een ‘vin plaisir’ met een fijne afdronk, wonderbaarlijk lekker bij rood vlees of stoverij.
Deze tweede Etna Rosso Cru van Donnafugata heeft een smaakvol boeket van klein rood fruit, kruidig en is mineraal met nuances van balsamico. Pesistent en elegant. Heerlijk met risotto, wild en rood vlees.
Frisse, sappige witte wijn van Vigneti Le Monde van de autochtone friulano druif, fijne, delicate witte wijn met het aroma van balsamico en wilde bloemen, heerlijk bij vis of gerechten uit de oosterse keuken.
Ongewone assemblage van cabernet sauvignon en pinot noir, slechts 800 flessen per jaar, een klassewijn uit het Franse zuiden die schittert bij gegrilde tonijn, wilde eend of stoverij.
Grote rode wijn uit Piemonte, uitsluitend nebbiolo druiven uit Neive (Rabaja), rijpt tot 36 maanden op Franse eik, floraal met frisse kruiden in de neus, elegant en harmonieus in de mond, heerlijk bij risotto met eekhoorntjesbrood of steak tartaar.
Droge witte wijn van viognier en marsanne uit het zuiden van het Rhonedal, witgoud gewaad, frisse neus met peer, muskaat, sukade en steranijs, zelfs jasmijn, rijkelijk en vol in de mond, heerlijk bij wit vlees, vis en gevogelte.
Deze gestructureerde wijn wordt alleen in uitzonderlijk goede jaren gemaakt, na selectie van de beste druiven en met een wijngaardopbrengst die opzettelijk laag gehouden is. De wijn is 2 jaar gerijpt in eikenhouten vaten gevolgd door 2 jaar rijping op fle
Dit is krachtige rode wijn met veel karakter. Hij is complex met veel structuur en een elegante finale. Rood vlees, gebraad en wild schreeuwen om zijn aandacht.
Parole De Berger is de topwijn van het domein. Hij is krachtig, elegant, complex en toch beschikt hij over de nodige fraîcheur. De wijn wordt gemaakt van syrah en grenache uit wijngaarden tot 350m hoog. Het is een wijn die snakt naar een stevig gerecht.
is toegevoegd aan uw winkelwagen.
Niet op voorraad