Winkelwagen
U heeft geen artikelen in uw winkelwagen
Elegante rode wijn van de pinot noir druif uit het noorden van Oostenrijk, vergist en gerijpt op grote eikenhouten vaten, fijnbesnaard, soepel en fris, uitstekend bij lamsvlees, gevogelte of geroosterd kalfsvlees.
Volle gestructureerde merlot met 18-24 maanden vatrijping, vooral inzetbaar met gegrilde vleesgerechten, haarwild of stevige, rijpere kazen.
Krachtige rode wijn uit het noorden van Spanje, een assemblage van tempranillo en garnacha tinta uit wijngaarden op 650m hoogte in Navarra, deze crianza rijpt 12 maanden op eikenhout en is inzetbaar bij gegrild vlees, wild, stoverij of belegen kazen.
Super geconcentreerde rode wijn uit het noordwesten van Spanje, gemaakt van plaatselijke druivensoorten, de kroon op het assortiment van Dominio do Bibei, heerlijk bij wild, gegrild vlees en stoverij.
Pittig glas wijn van de cabernet sauvignon druif uit de Franse Luberon, de wijngaarden zijn eigendom van acteur John Malkovich, kruidige wijn, vol en rond, heerlijk bij steak met peperroomsaus, een houtduif of eendenconfit.
Nieuwe telg uit de stal Corte Moschina, droge witte wijn van garganega en chardonnay, floraal in de neus met wit fruit en citrustoetsen, heerlijk sappige wijn voor bij het aperitief, voorgerechtjes allerlei en vis.
Moscato d'Asti van Montaribaldi, licht mousserende, zoete wijn met een laag alcoholpercentage (slechts 5,00% Vol.) uit Piemonte en gemaakt van de muskaat druif, heerlijk fris en elegant, uitstekend bij gebak, fruit en uiterst geschikt voor de liefhebbers
100% Nebbiolo uit het noorden van de provincie Cuneo en 6 maanden gerijpt op eikenhout, een bijzonder toegankelijke rode wijn met een uitgesproken karakter, te serveren bij een gegrilde ribeye, Italiaanse venkelworst of een varkenspoot.
Het is een robuuste rode wijn met veel kracht en een aanzienlijk bewaarpotentieel. Syrah op zijn best, maar de wijn heeft tijd nodig om tot rust te komen.
Een viognier met fijn wit fruit in de neus, fris en frivool in de mond, super sappig, veel plezier, serveren bij een tartaar van zalm met een dressing van dille of een verse, jonge geitenkaas.
Soepele Vacqueyras, puntenkanon voor de liefhebbers van Parker scores (90/92), met de hand geoogste syrah en grenache,. Een genereuze wijn met rood fruit en cacao. Ideaal bij eend met vijgen, gedroogde kruiden en kruidige Marokkaanse tajine.
Vriendelijke rode wijn met karakter, gemaakt van de plaatselijke druivensoorten nero d'Avola en nerello mascalese, soepel en toegankelijk, veelzijdig inzetbaar, lekker op zichzelf maar op zijn best bij de barbecue, gegrilde groenten of pastagerechten.
Geoogst tijdens de nacht om het frisse karakter van de wijn te vrijwaren, slechts beperkt gerijpt op eikenhout, fris en soepel, polyvalente witte wijn, allemansvriend, veelzijdig inzetbaar aan tafel.
Rode wijn uit Castilla y Leon, een kleinschalig project van Sara, Leon (Sarah Selections) en Carlos (Bodegas Tierra), uit wijngaarden op ruim 800m hoogte, een assemblage van drie plaatselijke varieteiten, stevig glas wijn.
Soepele, frisse verdicchio dei Castelli di Jesi van Garofoli uit de Marche. Als aperitief of lekker met vis, wit vlees, salades.
Robijnrode wijn uit wijngaarden aan de oevers van het Gardameer, gemaakt van onder meer de plaatselijke groppello druif, intens, complex en elegant, een soepele rode wijn die zich van zijn beste kant toont bij wit of geroosterd rood vlees, en bij pasta's.
Elegante witte wijn van de sauvignon blanc druif uit de Franse Loire vallei, droog en fris met een typische, minerale toets, uitstekend bij schaaldieren, vis, wit vlees en gevogelte.
Speelse, droge witte wijn van de catarratto druif, afkomstig uit het westen van Sicilië, intens aromatisch met de geur van pompelmoes en citroen, uitstekend bij rauwe en gefrituurde vis, groenten uit de wok of Caesarsalade, vakantie in een glas!
Topper uit de stal Correggia, krachtige rode wijn van de barbera druif, dit is geen wijn voor een speciaal moment, maar een wijn die elk moment speciaal maakt, te serveren bij een malse T-bone steak op de grill.
Door zijn herkenbare florale aroma's en frisse sappigheid is deze wijn bij uitstek het soort wijn dat altijd binnen handbereik zou moeten zijn. Hij flateert bij het aperitief en maakt indruk bij uw fijnere visbereidingen.
Les Moulins is een assemblage van de drie witte variëteiten die het domein rijk is. Dit is een karaktervolle wijn die zijn herkomst niet kan verloochenen. Sterke prestatie voor deze prijs!
Krachtige rode wijn uit druiven die eerst ongeveer 40 dagen te drogen gelegd worden, geconcentreerd en rond, atypische wijn gestoeld op de tradities uit de streek.
Liefelijke licht zoete aperitief wijn gemaakt uit semillon, sauvignon blanc en muscadelle, lichtgeel gekleurd, met een complexe neus waarin muskaat en exotische vruchten elkaar aflossen, fris en soepel in de mond met een uitgesproken fruitigheid.
is toegevoegd aan uw winkelwagen.
Niet op voorraad