Winkelwagen
U heeft geen artikelen in uw winkelwagen
Elegante rode wijn van de pinot noir druif uit het noorden van Oostenrijk, vergist en gerijpt op grote eikenhouten vaten, fijnbesnaard, soepel en fris, uitstekend bij lamsvlees, gevogelte of geroosterd kalfsvlees.
Rode wijn met de herkomstbenaming (appellation of AOP) Limoux moet altijd gemaakt worden met ten minste 50% merlot druiven. In deze wijn vormt hij een kwartet met cabernet sauvignon, syrah en malbec.
Elegante witte wijn uit wijngaarden op de flanken van de Etna, gemaakt van de carricante druif, aromatisch en complex, citrus en vuursteen in de neus, fris, sappig en mineraal in de mond, uitstekend bij schaaldieren, vegetarische gerechten en porcini.
Topper uit de stal Correggia, krachtige rode wijn van de barbera druif, dit is geen wijn voor een speciaal moment, maar een wijn die elk moment speciaal maakt, te serveren bij een malse T-bone steak op de grill.
Les Moulins is een assemblage van de drie witte variëteiten die het domein rijk is. Dit is een karaktervolle wijn die zijn herkomst niet kan verloochenen. Sterke prestatie voor deze prijs!
Deze aromatische viognier geurt naar exotisch fruit (lychee, perzik) en bloemen (violette). Het is een wijn die zijn gelijke vindt in allerlei bereidingen van kreeft, delicaat kalfsvlees en romige risotto's. Genieten is de boodschap!
Uit 100% montepulciano, wijngaarden op de flanken van de Monte Conero ten zuiden van Ancona, vol en rond, gedurende een jaar gerijpt op eikenhout, met bewaarpotentieel.
Karaktervolle rosé uit montepulciano die wordt gevinifieerd als witte wijn, genoemd naar de bloem. Prijs-kwaliteit een toppertje!
Geoogst tijdens de nacht om het frisse karakter van de wijn te vrijwaren, slechts beperkt gerijpt op eikenhout, fris en soepel, polyvalente witte wijn, allemansvriend, veelzijdig inzetbaar aan tafel.
Nieuwe telg uit de stal Corte Moschina, droge witte wijn van garganega en chardonnay, floraal in de neus met wit fruit en citrustoetsen, heerlijk sappige wijn voor bij het aperitief, voorgerechtjes allerlei en vis.
Droge mousserende wijn van de glera druif uit het noordoosten van Italië, prosecco met een elegant parfum, soepel, fris en evenwichtig in de mond, speels ook, heerlijk bij het aperitief, maar niet te versmaden bij lichte visgerechten en fijne risotto.
Speelse, droge witte wijn van de catarratto druif, afkomstig uit het westen van Sicilië, intens aromatisch met de geur van pompelmoes en citroen, uitstekend bij rauwe en gefrituurde vis, groenten uit de wok of Caesarsalade, vakantie in een glas!
Complexe, kruidige witte Bourgogne uit de Chablis, Cru Vauprin van de chardonnay druif. Lekker met gevogelte, wit vlees, visgerechten met saus.
Fris, soepele witte Bourgogne uit de Chablis van de chardonnay druif. Heerlijk bij gegrilde vis, fruits de mer, wit vlees.
100% Nebbiolo uit jonge wijngaarden, 8 tot 12 maanden gerijpt op eikenhouten vaten van Franse makelij, briljant en aromatisch met de nodige structuur, te genieten in goed gezelschap nadat hij eerst een paar uur de tijd kreeg om te ademen (decanter)...
100% Nebbiolo uit het noorden van de provincie Cuneo en 6 maanden gerijpt op eikenhout, een bijzonder toegankelijke rode wijn met een uitgesproken karakter, te serveren bij een gegrilde ribeye, Italiaanse venkelworst of een varkenspoot.
Droge witte wijn van de pinot blanc druif, rijp exotisch fruit in de neus, perzik en zoete kruidigheid, vol, soepel en evenwichtig in de mond, veelzijdig inzetbaar, uitstekend bij pasta- en rijstgerechten, heerlijk bij gegrilde vis of wit vlees.
Vriendelijke rode wijn met karakter, gemaakt van de plaatselijke druivensoorten nero d'Avola en nerello mascalese, soepel en toegankelijk, veelzijdig inzetbaar, lekker op zichzelf maar op zijn best bij de barbecue, gegrilde groenten of pastagerechten.
Droge witte wijn die gerijpt wordt op de gist waardoor hij uitgesproken complexe geuren en smaken genereert, een verrassend volledige wijn met een apart karakter, te serveren bij gerechten met uitgesproken smaken.
Rode wijn uit Castilla y Leon, een kleinschalig project van Sara, Leon (Sarah Selections) en Carlos (Bodegas Tierra), uit wijngaarden op ruim 800m hoogte, een assemblage van drie plaatselijke varieteiten, stevig glas wijn.
Soepele, frisse verdicchio dei Castelli di Jesi van Garofoli uit de Marche. Als aperitief of lekker met vis, wit vlees, salades.
Robijnrode wijn uit wijngaarden aan de oevers van het Gardameer, gemaakt van onder meer de plaatselijke groppello druif, intens, complex en elegant, een soepele rode wijn die zich van zijn beste kant toont bij wit of geroosterd rood vlees, en bij pasta's.
is toegevoegd aan uw winkelwagen.
Niet op voorraad